Ελλάδα

Παπαθεοδώρου: «Είμαστε ικανοποιημένοι με το ρόστερ, θέλουμε χρόνο - Πολύ ποιοτικός παίκτης ο Ερνάντεζ»

Οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου μετά τη νίκη του Προμηθέα με σκορ 93-84 επί του Λαυρίου.

Με ανατροπή στην τέταρτη περίοδο, ο Προμηθέας νίκησε 93-84 το Λαύριο στο «Δημήτρης Τόφαλος» για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan GBL κι έκανε το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα.

Μετά το ματς, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στα στοιχεία της νίκης, στο ικανοποιητικό ρόστερ της ομάδας και στη δουλειά που χρειάζεται ακόμη έτσι ώστε να φτάσει σε καλό επίπεδο, αλλά και στη μεταγραφή του Ντεουάν Ερνάντεζ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Ήταν το ζητούμενο για εμάς. Έχουμε μπει σε μία διαδικασία συνεχόμενων αγώνων, με μετακινήσεις, με ταξίδια στην Ευρώπη, οπότε το να κερδίζουμε είτε στην Ελλάδα, είτε στην Ευρώπη. Είμαστε σε διαδικασία εξέλιξης της ομάδας. Κάθε φορά που κερδίζεις σου δίνεται λίγο παραπάνω χρόνος. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη μας.

Θα χρειαστούμε χρόνο, είναι μία καινούργια ομάδα, με καινούργια χαρακτηριστικά παικτών. Είμαστε χαρούμενοι με το ρόστερ που έχουμε. Ο Χερνάντεζ περιμένουμε να μπει και να μας υποστηρίξει. Είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης. είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης και πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα είναι καλύτερα και θα στηρίξει και αυτός την προσπάθεια που κάνουμε».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x