Nations League

Γονάτισε την Ολλανδία και «κλείδωσε» πρωτιά η Γερμανία!

Πρώτη και καλύτερη η Γερμανία. Με γκολ του Λέβελινγκ, η ομάδα του Νάγκελσμαν επικράτησε 1-0 της Ολλανδίας και εξασφάλισε ουσιαστικά την 1η θέση. Πέρασε από τη Βοσνία και έκανε σεφτέ η Ουγγαρία.

Λύγισε την Ολλανδία και αγκάλιασε την πρωτιά η Γερμανία. Αφεντικό του 3ου ομίλου στη League A του Nations League παρέμεινε η nationalmannschaft, η οποία επικράτησε 1-0 των «οράνιε» στο Μόναχο.

Με αυτόν τον τρόπο έκανε ουσιαστικά δική της την κορυφή, αφού έφτασε τους 10 βαθμούς, απομακρύνθηκε στο +5 από την ομάδα του Κούμαν, ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές μέχρι το φινάλε.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 63’ στο ντεμπούτο του ο Λέβελινγκ, ο οποίος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο μέσα στην περιοχή, είδε την μπάλα να του στρώνεται και με… ρουκέτα νίκησε τον Βερμπούχεν, στον οποίο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης. Ο άσος της Στουτγκάρδης είχε βρει δίχτυα μόλις στο 2ο λεπτό, αλλά ακυρώθηκε το γκολ μέσω VAR.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ουγγαρία πέρασε με 2-0 από τη Βοσνία. Έτσι έκανε σεφτέ στις νίκες στο γκρουπ και έπιασε στους πέντε βαθμούς την Ολλανδία. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Σομποσλάι. Στο 38’ άνοιξε το σκορ ο άσος της Λίβερπουλ, ενώ στο 50’ ευστόχησε σε πέναλτι και έφερε την εθνική του πολύ κοντά στο «τρίποντο», το οποίο εν τέλει κατέκτησε.

League A


3ος όμιλος
Γερμανία-Ολλανδία 1-0
(63’ Λέβελινγκ)

Βοσνία-Ερζεγοβίνη Ουγγαρία 0-2
(38’, 50’ πέν. Σομποσλάι)

Βαθμολογία
Γερμανία 10
Ολλανδία 5
Ουγγαρία 5
Βοσνία-Ερζεγοβίνη 1

Επόμενη αγωνιστική (16/11)
Γερμανία-Βοσνία-Ερζεγοβίνη (21:45)
Ολλανδία-Ουγγαρία (21:45)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x