Nations League

Πήρε βαθμό με την Ουκρανία και ανέβηκε πρώτη στον όμιλο η Τσεχία

Η Τσεχία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ουκρανία στο Βρότσλαβ και πήρε τον βαθμό που χρειαζόταν ώστε να ανέβει στην κορυφή του πρώτου ομίλου της League B του Nations League

Έναν βαθμό... χρυσάφι πήρε η Τσεχία! Η ομάδα του Ιβάν Χάσεκ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ουκρανία στο Βρότσλαβ (όπου διεξάγονται οι εντός έδρας αναμετρήσεις των γηπεδούχων λόγω του πολέμου) και ανέβηκε στην κορυφή του πρώτου ομίλου της League B του Nations League.

Πλέον, οι Τσέχοι έχουν 7 βαθμούς, ακολουθούν Γεωργία και Αλβανία, που ισοβαθμούν στους 6, ενώ η Ουκρανία βρίσκεται στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς και κινδυνεύει πολύ με υποβιβασμό στη League C του θεσμού.

Οι Τσέχοι πήραν προβάδισμα από νωρίς, αφού στο 18' ο Λούκας Τσερβ έπιασε ένα «ξερό» σουτ εκτός περιοχής και άφησε «άγαλμα» τον Ανατόλι Τρούμπιν για το 0-1. Η απάντηση ήρθε στις αρχές του δευτέρου μέρους, όταν ο Αρτέμ Ντόβμπικ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Από εκεί και πέρα, δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να μένουν στη (δίκαιη βάσει εικόνας) ισοπαλία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ του Ολυμπιακού πέρασε στο 80' ως αλλαγή του σκόρερ της Ουκρανίας, Ντόβμπικ, χωρίς να κατορθώσει να κάνει αισθητή την παρουσία του σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα.

Η βαθμολογία του ομίλου:

Nations League: Πήρε βαθμό με την Ουκρανία και ανέβηκε πρώτη η Τσεχία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x