Βόλεϊ

Μετά το μπρέικ, το ντέρμπι

Με το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών, στο εξ αναβολής ντέρμπι της δέκατης αγωνιστικής.

Με το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών, στο εξ αναβολής ντέρμπι της δέκατης αγωνιστικής (20.00, Novasports 3, Νικολόπουλος-Μόσχος).

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων» είχαν οδηγήσει το ματς σε αναβολή, με αποτέλεσμα το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου να είναι το πρώτο του 2015.

Πάντως, ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για το ματς της Τρίτης, αφού θα παρατάξει την ομάδα του με τις γνωστές απουσίες των Κοσμά και Κωνσταντίνου. Μάλιστα, για την τελευταία τα νέα είναι ενθαρρυντικά, αφού σταδιακά αρχίζει να επανέρχεται με αρχίζεις ενδυνάμωσης και αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου δύο μήνες.

«Είχαμε μεγάλο χρόνο αποχής από τους αγώνες και πρώτα απ’ όλα πρέπει να είμαστε σοβαροί γιατί μετά από τέτοια διακοπή χωρίς αγώνες θέλει χρόνο για να βρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό», σχολίασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Νικολάκης και συμπλήρωσε: «Από κει και πέρα παίζουμε με μια ομάδα η οποία ναι μεν δεν έχει ξένες αλλά τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην Α1 γυναικών και κυρίως σε όλα της τα παιχνίδια στη φετινή σεζόν παίζει στα όρια της. Δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε και χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση και σοβαρότητα γιατί όλα τα παιχνίδια από δω και πέρα είναι πολύ σημαντικά για εμάς».

Με ένα πρόβλημα θα παρατάξει την ΑΕΚ ο Μανώλης Ρουμελιώτης, αφού η Στέλλα Λαγουδάκη τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Ηλυσιακό, με αποτέλεσμα η συμμετοχή της να θεωρείται αμφίβολη αφού νιώθει ακόμα ενοχλήσεις στο γόνατο.

«Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πάντα ένα ματς ΑΕΚ ο Ολυμπιακού είναι πάντα ντέρμπι. Ταυτόχρονα είναι και μια πρόκληση για εμάς και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να δούμε πόσο μπορούμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό. Είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά όπως έχουμε κάνει σε όλα τα παιχνίδια μας μέχρι τώρα θα προσπαθήσουμε να έχουμε την ίδια μαχητικότητα που μας καθιστά δύσκολο αντίπαλο για την οποιαδήποτε ομάδα», τόνισε ο Μανώλης Ρουμελιώτης ενώ αναφερόμενος στο μεγάλο διάστημα αποχής των ομάδων από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις σημείωσε: «Σίγουρα παίζει ρόλο η μεγάλη διακοπή λόγω εορτών και Εθνικών ομάδων, αλλά ένα τέτοιο παιχνίδι ιντριγκάρει τους πάντες και δίνει κίνητρο από μόνο του»

Η βαθμολογία:


1. Παναθηναϊκός (30-2) 30
2. Ολυμπιακός (24-4) 24
3. Πανναξιακός (24-10) 24
4. ΑΕΚ (22-8) 21
5. ΑΟ Θήρας (21-16) 16
6. ΟΠΕ Ρεθύμνου (16-22) 12
7. Μαρκόπουλο (15-22) 11
8. Ηλιούπολη (12-22) 9
9. Ανατόλια (11-24) 9
10. Μακεδόνες (9-27) 6
11. Ηρακλής (3-30) 0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x