Βόλεϊ

Ξεκίνησαν τα βάσανα στον Παναθηναϊκό

Με αισιοδοξία και διάθεση για πολλή και σκληρή δουλειά, ξεκίνησε την Τρίτη η προετοιμασία τη γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη.

Οι «πράσινες» εμφανίστηκαν με νέα πρόσωπα στο ρόστερ τους και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση. Το «παρών έδωσαν ο Δημήτρης Καζάζης με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ και οι Πέννυ Ρόγκα, Αγγελική Καββαδία, Χαρά Παπαδοπούλου, Λυδία-Ευαγγελία Κάστανου, Μαρίζα Φιλντ, Γιάνα-Φραντσέσκα Πολ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Άννα Καρπουζά, Αθηνά Χρυσομάλλη και Στέλλα Λαγουδάκη.

Μοναδικές απουσίες ήταν αυτή της Ευαγγελίας Μερτέκη, λόγω των υποχρεώσεων που έχει με την Εθνική ομάδα, και της Κάιλα Ρίτσι, που θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις τις επόμενες μέρες.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δήλωσε πως: «Είμαστε μια καινούργια ομάδα ουσιαστικά, αφού έχουμε αλλάξει το προφίλ του ρόστερ. Ήρθαν τρεις ξένες παίκτριες και νέες Ελληνίδες και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία καλή βάση για το παρόν και το μέλλον της ομάδας και να αγγίξουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας.

Εφόσον το καταφέρουμε αυτό, θα είμαστε πολλοί ικανοποιημένοι και, από ‘κει και πέρα, θα πετύχουμε αυτό που μας αξίζει πραγματικά. Εύχομαι, πάνω από όλα, να είμαστε υγιείς, με πίστη, προσπάθεια, υπομονή και επιμονή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x