Βόλεϊ

Η «καρδιά» του ελληνικού βόλεϊ χτυπά στα κανάλια Novasports!

Ολυμπιακός – ΑΕΚ για την Α1 βόλεϊ Γυναικών και η κλήρωση του Final Four του League Cup στα κανάλια Novasports!

Τρίτη 13 Ιανουαρίου, 19:00 Στο Φιλέ, Novasports 1 & Novasports 1 HD
Τρίτη 13 Ιανουαρίου, 20:00 Ολυμπιακός – ΑΕΚ, Novasports 3

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 13 Ιανουαρίου στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη, στην οποία θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Final Four του League Cup.

Στο στούντιο της Nova στην Κάντζα, παρουσία και του προέδρου της ΕΣΑΠ, κ. Παντελή Ταρνατόρου, θα αναδειχτούν τα ζευγάρια του Final Four, που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Γλυφάδας, το διήμερο Παρασκευή 30 Ιανουαρίου και Σάββατο 31 Ιανουαρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.

Στη κληρωτίδα θα μπουν οι Ολυμπιακός, Άρης, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Παμβοχαϊκός και κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα γίνουν ζωντανές συνδέσεις, με τους πρωταγωνιστές των φιλέ να δίνουν τα προγνωστικά τους. Συγκεκριμένα, από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, θα σχολιάσει την κλήρωση ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Δημήτρης Καζάζης, από τη Θεσσαλονίκη ο έμπειρος άσος του Άρη, Γιάννης Κυριακίδης, από την Αλεξανδρούπολη, ο αρχηγός του Εθνικού, Ανέστης Δαλακούρας και από το Βραχάτι ο αρχηγός του Παμβοχαϊκού, Θάνος Τερζής.

Μία ώρα αργότερα, στις 20:00, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν από το Novasports 3 τον εξ αναβολής αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ για την 10η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ Γυναικών. Στη περιγραφή θα είναι ο Τάσος Μπαϊρακτάρης, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Γιάννης Φάκαρος.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x