Βόλεϊ

Γι’ αυτό αποχώρησε ο Φιλίποφ από την Εθνική

Η καλύτερη δυνατή αποθεραπεία, στον σοβαρό τραυματισμό του στη μέση ήταν ο λόγος που αποχώρησε ο Ντίμα Φιλίποφ από την Εθνική, σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr. Τι λέει η ΕΟΠΕ και ο Ολυμπιακός.

Ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί στην μέση και η καλύτερη δυνατή αποθεραπεία του ήταν ο λόγος που αποχώρησε από την προετοιμασία της Εθνικής ο Ντίμα Φιλίποφ, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr και του Κωνσταντίνου Χατζηδημητρίου.

Ο 26χρονος πασαδόρος εκτίμησε πως, από τη στιγμή που δεν μπορεί να βοηθήσει τις προσπάθειες της Εθνικής στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, θα ήταν καλύτερο να επιστρέψει στο Ρέντη, όπου υπάρχουν καλύτερες συνθήκες στις εγκαταστάσεις. Ιδιαίτερα, μάλιστα, όταν αφορά μια δύσκολη θεραπεία που χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, όπως ένας τραυματισμός στη μέση.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από κοινού με τον σύλλογο του Πειραιά. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αναφέρουν πως μετά την γνωμάτευση των γιατρών της ομάδας και των γιατρών της Ομοσπονδίας, αποφασίστηκε πως πρέπει να ακολουθηθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα αποθεραπείας.

Το πρόγραμμα αυτό ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό και θα έπρεπε να συνεχιστεί στην Εθνική, όμως οι συνθήκες που επικρατούν στις εγκαταστάσεις που προπονείται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θα καθυστερούσαν την συνέχιση της αποθεραπείας. Συνεπώς, θεωρούν πως θα ήταν χαμένος χρόνος η παρουσία του Φιλίποφ στην Εθνική, αφού απλά θα καθυστερούσε την επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Μάλιστα, οι ερυθρόλευκοι έχουν στείλει σχετικό έγγραφο στην ΕΟΠΕ, που αναλύουν όλα τα παραπάνω, ενώ και ο Φιλίποφ έστειλε για τον ίδιο λόγο επιστολή, στην οποία δηλώνει πιστός στρατιώτης της Εθνικής, που την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν είναι σε κατάσταση να βοηθήσει.

Παρά όλα αυτά, στους κόλπους της Εθνικής θεωρούν πως ο 26χρονος πασαδόρος θα έπρεπε να παραμείνει στην προετοιμασία και να το παλέψει, τόσο για αγωνιστικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Θεωρούν πως το δεκαπενθήμερο που απομένει μέχρι το πρώτο ματς των προκριματικών αποτελεί αρκετό διάστημα για να βελτιωθεί η κατάστασή του, έστω και για μικρά διαστήματα προσφοράς στα ματς. Μάλιστα, έχουν στο μυαλό τους το παράδειγμα του Δημήτρη Τζούριτς, που έμεινε στο πλευρό της Εθνικής στο World League, παρά τον τραυματισμό του, έχοντας, μάλιστα, την ευκαιρία να βοηθήσει στην πορεία της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x