Βόλεϊ

«Δεν είχε συμφωνήσει ποτέ ο Παμβοχαϊκός στη διεξαγωγή του φιλικού»

Το φιλικό του Παμβοχαϊκού με την Εθνική Εφήβων βόλεϊ δεν διεξήχθη ποτέ, αφού η ομάδα του Βραχατίου δεν ταξίδεψε στη Μεγαλόπολη.

Έτσι, προκειμένου να αποφευχθούν οι όποιες παρεξηγήσεις και η όποια γκρίνια επικρατούσε στην ΕΟΠΕ και στους υπεύθυνους, με δήλωσή του την Τετάρτη ο πρόεδρος του κορινθιακού ΤΑΑ, Ανδρέας Ρωμανός, ξεκαθάρισε πως ποτέ η ομάδα του δεν συναίνεσε στη διεξαγωγή της συγκεκριμένης αναμέτρησης και ποτέ δεν δόθηκε θετική απάντηση από το τεχνικό τιμ.

Αναλυτικά: «Με έκπληξη διάβασα στον Τύπο πως ο Παμβοχαϊκός δεν ταξίδεψε στη Μεγαλόπολη για φιλικό με την Εθνική Εφήβων. Μετά από επικοινωνία με τον τιμ μάνατζερ, Γιάννη Σταμπεδάκη, και τον προπονητή, Μίκαελ Μέρτεν, διαβεβαιώνω το φίλαθλο κοινό πως ο Παμβοχαϊκός ουδέποτε είχε συναινέσει στη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα και απόδειξη είναι ο προγραμματισμός της ομάδας και η ειδοποίηση των παικτών.

Την Κυριακή, εκ μέρους της ΕΟΠΕ, ο Γιάννης Χλιός μας πρότεινε πράγματι τη διεξαγωγή του φιλικού με την Εθνική Εφήβων στη Μεγαλόπολολη, αλλά ουδέποτε ο προπονητής και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας έδωσαν την οριστική τους απάντηση, ούτε προγραμμάτισαν οριστικά τον αγώνα. Επίσης, την Τρίτη 6 Ιανουαρίου, ο τιμ μάνατζερ της ομάδας μας, Γιάννης Σταμπεδάκης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιάννη Χλιό τον ενημέρωσε πως οριστικά ο Παμβοχαϊκός δεν θα μπορέσει να δώσει φιλικό.

Κατόπιν τούτου, όποια άλλη σκέψη ή διαφορετική ερμηνεία που εμπλέκει τον Παμβοχαϊκό, είναι ψευδής και εκ του πονηρού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x