Βόλεϊ

«Δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό απέδωσε τη δύσκολη επικράτηση του «Δικεφάλου» για την 11η αγωνιστική της Volleyleague ο Γιάννης Καλμαζίδης στο NovaΣΠΟΡ FM.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» μίλησε στην εκπομπή PLAYBAll και στους Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου και Αλεξάνδρα Αξενίδου, αναφερόμενος στα προβλήματα κάποιων ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα, στην «αποθέωση» που γνώρισε στο κλειστό της Κυψέλης, στήριξε την επιλογή του Δημήτρη Εφραιμίδη, έκανε μια ανασκόπηση του πρώτου γύρου, ενώ δε θέλησε να μιλήσει για τίτλο.

Αναλυτικά: «Είναι πάντα δύσκολο να αγωνίζεσαι στην έδρα του Παναθηναϊκού, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι για αυτό πήγε να "γυρίσει" τελείως το ματς, ενώ είχαμε πει πριν τον αγώνα πως το βασικότερο ήταν η συγκέντρωση στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Είναι άσχημο το πως κάποιες ομάδες που ξεκίνησαν με θετικές προοπτικές αντιμετωπίζουν πλέον διάφορα προβλήματα, είναι κακό για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Δημιουργήθηκαν ιδιαίτερες σχέσεις με τον Παναθηναϊκό την περυσινή περίοδο, λόγω της πορείας που κάναμε στο δεύτερο γύρο και μας βοήθησε να παραμείνουμε στην Α1 και για αυτό με υποδέχτηκαν θερμά. Υπάρχει ιδιαίτερο "δέσιμο" με τον κόσμο της ομάδας και για αυτό υπήρξε αυτή η υποδοχή.

Ο Εφραιμίδης μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο και να μπορέσει να προσφέρει ακόμα περισσότερο από όσα έχει κάνει μέχρι τώρα.
Εγώ τον στήριξα από το καλοκαίρι και δεν αποτελεί έκπληξη η παρουσία του, όμως χρειαζόμαστε μεταγραφές και ένα ξένο ακραίο.

Ο πρωταθλητισμός χρειάζεται κάποιες παραμέτρους, ήταν σαν τίτλος η περυσινή πορεία με τον Παναθηναϊκό, αν καταφέρουμε να είμαστε ψηλά στο τέλος της κανονικής περιόδου, ίσως καταφέρουμε να πάρουμε τον τίτλο, παρόλο που ο ΠΑΟΚ δεν έχει συνηθίσει να βρίσκεται τόσο ψηλά.

Κρατάω το ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και δε θέλω να θυμάμαι τον αποκλεισμό από τον Άρη στο Λιγκ Καπ.

Θέλουμε τον κόσμο στο «Παλατάκι» και προσπαθούμε για το καλύτερο μέσα στο γήπεδο, ώστε να τους φέρουμε στις εξέδρες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x