Βόλεϊ

Βρήκε προπονητή η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει εντοπίσει στα Βαλκάνια τον αντί-Κλαρούδα, ενώ ψάχνει Έλληνα (ακούγεται του Ζαλμά) για το ματς με τον Παμβοχαϊκό- Ανακοινώνονται Νικηφορίδης, Χατζόπουλος, στο Μπαχρέιν ο Παγιάν.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ ακόμα και την περίοδο των εορτών. Η «Ένωση» μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κλαρούδα από την τεχνική ηγεσία έχει στρέψει το… βλέμμα της στο εξωτερικό για αναζήτηση προπονητή, οποίος θα μείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση έχει συμφωνήσει προφορικά με προπονητή που προέρχεται από τα Βαλκάνια και πριν περίπου δέκα χρόνια φόρεσε την φανέλα της ομάδας.

Εκτός όμως από τον μόνιμο τεχνικό η ΑΕΚ βρίσκεται και σε αναζήτηση προσωρινού μόνο για το ματς της Δευτέρας με τον Παμβοχαϊκό στη Γλυφάδα για την 10η αγωνιστική της Volleyleague.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αυτόν τον τομέα υπάρχει συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος βοηθάει στο να βρεθεί προπονητής να αναλάβει για ένα ματς την ομάδα και το πρώτο όνομα μου ακούστηκε είναι του Φιλαδελφιώτη Νίκου Ζαλμά που στο παρελθόν είχε πετυχημένη θητεία στον Παμβοχαϊκό!

Επίσης η ΑΕΚ είναι κοντά στο να κλείσει τους Στέλιο Νικηφορίδη και Δημήτρη Χατζόπουλο και δεν αποκλείεται να τους ανακοινώσει εντός της ημέρας. Ειδικότερα η περίπτωση του έμπειρου ακραίου θεωρείται εξαιρετική, καθώς είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά και μαζί με τον Ραντούνοβιτς να αποτελέσει ένα πολύ καλό δίδυμο. Όσο για τον νεαρό κεντρικό Δημήτρη Χατζόπουλο είχε φορέσει και πέρσι την φανέλα της ΑΕΚ, άρα γνωρίζει καλά την ομάδα.

Εκτός από πασαδόρο –μετά την φυγή του Κρίνιτς- η ΑΕΚ ψάχνει πλέον και διαγώνιο, αφού ο Κολομβιανός Χόρχε Παγιάν βρήκε συμβόλαιο στο Μπαχρέιν και συγκεκριμένα στην Αλ Ναίμ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x