Ελλάδα

Τζώρτζογλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Τέτοια Εθνική δεν έχω δει ποτέ»!

Ο Αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Τζώρτζογλου, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» για την ιστορική νίκη της Εθνικής μας στο «Γουέμπλεϊ».

Ο Νίκος Τζώρτζογλου φιλοξενήθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην «Έφεση της Τρίτης» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη, μιλώντας για την ιστορική νίκη της Εθνικής μας ομάδας επί της Αγγλίας.

Ο Αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, αναφέρθηκε στα συγκλονιστικά συναισθήματα που βίωσε κατά την παρουσία του στις εξέδρες του «Γουέμπλεϊ» το βράδυ της Πέμπτης (10/10), τονίζοντας πως το ποδόσφαιρο που έπαιξε η «γαλανόλευκη» δεν το είχαμε δει ούτε στο Euro 2004, αλλά ούτε και ποτέ, αφού το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έπαιξε «ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο»!

«Μεγάλη επιτυχία του προπονητή και των παικτών να μετουσιώσουν τη θλίψη από την τραγική είδηση του θανάτου του Μπάλντοκ σε ενέργεια και πάθος για το συνάδελφό τους. Νιώθε ευλογημένος και τυχερός που έζησα αυτές τις στιγμές», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, τόσο ο κ. Τζώρτζογλου, όσο και ο κ. Θωμαΐδης, συζήτησαν το ότι η χώρα μας δεν μπόρεσε ποτέ να εξαργυρώσει την επιτυχία του 2004, με τον Αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ να τονίζει πως: «Στο μπάσκετ εξαργυρώσαμε την επιτυχία του 1987. Δυστυχώς το 2004 πέρασε ανεκμετάλλευτο. Κατά βάσει φταίει η ΕΠΟ, αλλά και η πολιτεία. Τη μεγαλύτερη ευθύνη όμως την έχει η ομοσπονδία».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x