Ευρώπη

Μεγάλη ημέρα για την Παρτίζαν: Για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια δεν χρωστάει στην εφορία της Σερβίας!

Η Παρτίζαν κατέβαλε και τα τελευταία 6 εκατομμύρια προς την εφορία της Σερβίας, «σβήνοντας» μετά από 20 χρόνια τις οφειλές της προς το δημόσιο!

Σε μια πολύ μεγάλη νίκη εκτός αγωνιστικών χώρων έφτασε το βράδυ της Τρίτης (15/10) η Παρτίζαν!

Λίγες ώρες πριν αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ο σύλλογος του Βελιγραδίου μπορεί πλέον να... ανασάνει οικονομικά και πάλι!

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Οστόγια Μιχάιλοβιτς, η Παρτίζαν κατάβαλε σήμερα τα τελευταία 6 εκατομμύρια ευρώ προς την εφορία της Σερβίας, κλείνοντας οριστικά τις οφειλές της προς το δημόσιο!

Κάτι που όπως τόνισε είχε να συμβεί εδώ και 20 χρόνια (!), καθώς όλο αυτό το διάστημα η ομάδα πορευόταν συνεχώς με οφειλές και διακανονισμούς προς το κράτος.


«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για την Παρτίζαν. Καταβάλλοντας το ποσό των 702.000.000 δηναρίων (περίπου 6.000.000 ευρώ), ο σύλλογος ρύθμισε το σύνολο της φορολογικής οφειλής προς το κράτος! Το πρόβλημα με το οποίο αγωνιζόταν η Παρτίζαν για περισσότερα από 20 χρόνια είναι πλέον πίσω μας! Είμαι περήφανος για όλη τη διοίκηση, όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν, και είμαι πολύ ευγνώμων εκ μέρους της Παρτίζαν στη δημοκρατία της Σερβίας, ιδιαίτερα στη Φορολογική Διοίκηση για τη συνεργασία και την κατανόησή τους σε όλη τη διαδικασία. Από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι σήμερα έχουμε πληρώσει συνολικά περίπου 13.000.000 ευρώ σε φορολογικές υποχρεώσεις. Μαζί κάνουμε την Παρτίζαν πιο δυνατή κάθε μέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x