Stoiximan Super League

Τζενάμο: «Να δέσουμε ως ομάδα»

Το «δέσιμο» του Ατρομήτου ως σύνολο αποτελεί προτεραιότητα για τον Λουίτζι Τζενάμο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Nova.

Τον λόγο για τον οποίο το τεχνικό επιτελείο του Ατρομήτου επέλεξε η ομάδα να δώσει τρία δυνατά φιλικά στην Αγγλία εξήγησε ο Λουίτζι Τζενάμο στη Nova

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 33χρονος τερματοφύλακας στη Nova

«Τελείωσε ένα σερί τριών αγώνων. Ήταν τρία πολύ δυνατά παιχνίδια και σκοπός μας ήταν να δεθούμε ως ομάδα και να περάσουμε κάποια τακτικά στοιχεία που μας ζήτησε ο προπονητής. Θεωρώ ότι το καταφέραμε αυτό και είχαμε καλό ρυθμό σε αρκετά διαστήματα του αγώνα. Η νίκη δεν ήρθε αλλά δεν ήταν ο πρωταρχικός στόχος γι' αυτή την περίοδο. Έχουμε ακόμα τρία φιλικά παιχνίδια ώστε να μονταριστεί η ομάδα και να είμαστε έτοιμοι για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Τα φιλικά είναι προσομοίωση των επίσημων και όσο πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος θα προσπαθούμε να περνάμε όσα περισσότερα μας ζητάει ο προπονητής και το τελευταίο φιλικό ουσιαστικά είναι η πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι στην οικογένεια του Ατρομήτου. Οι συμπαίκτες μου με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και γνωρίζω απ' το παρελθόν πολλούς από αυτούς. Έχουμε έμπειρους παίκτες και παίκτες που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα. Η διοίκηση είναι πολύ σοβαρή και όλο αυτό το μείγμα σε προδιαθέτει για κάτι πολύ καλό. Έχουμε υψηλούς στόχους και ελπίζω ότι θα πάμε καλά.

Δουλεύω σκληρά, νιώθω καλά και είναι καλό να κάνεις καλές εμφανίσεις γιατί σου δίνουν κουράγιο. Σε γκρουπ όπως ο Ατρόμητος με υψηλές φιλοδοξίες πρέπει να έχεις δύο ετοιμοπόλεμους τερματοφύλακες για να ανεβαίνει και ο ανταγωνισμός. Από κει και πέρα είναι θέμα προπονητή να επιλέξει τον καλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x