Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ζέλσον μάς θύμισε τον εξτρέμ που είχαμε δει στο Ολυμπιακός Σπόρτινγκ στα 22 του»

Ο εντυπωσιακός Ζέλσον, η «μάχη» του Ολυμπιακού για είσοδο στην πρώτη οκτάδα του Europa και τα δεδομένα με τους Ορτέγκα-Πιρόλα. Ακούστε το ρεπορτάζ του Κ. Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Το «διπλό» του Ολυμπιακού επί της Μάλμε, ο Ζέλσον και οι Ορτέγκα-Πιρόλα.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή επιστρέφει γύρω στις 18:00 από τη Σουηδία και ο ρεπόρτερ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Κώστας Νικολακόπουλος, στάθηκε στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Ζέλσον σε πολύ μεγάλο διάστημα του χθεσινού ματς απέναντι στη Μάλμε, λέγοντας ότι μας θύμισε τον εξτρέμ που είχε κάνει το Καραϊσκάκη να τρίβει τα μάτια του στο Ολυμπιακός-Σπόρτινγκ 2-3 το 2017 όταν ήταν στα 22 του χρόνια.

Τόνισε στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο ότι ο Ολυμπιακός στις δύο τελευταίες του αναμετρήσεις στο Europa League έκανε το καθήκον του, κερδίζοντας Μπράγκα και Μάλμε. Όπως τόνισε ο Κώστας Νικολακόπουλος, αν το συνεχίσει έτσι και ανεβάσει λίγο ακόμα την απόδοσή του, όπως πρέπει να το κάνει, θα τον πολεμήσει τον πολύ δύσκολο στόχο της πρώτης οκτάδας.

Για τον Ορτέγκα είπε ότι θα χάσει μέχρι Ρέιντζερς και ΠΑΟΚ λόγω θλάσης, ενώ παίζεται η παρουσία του Πιρόλα στην Τρίπολη, σε ένα παιχνίδιστο οποίο ο Ολυμπιακός θα έχει πάνω από 2.000 κόσμο στις εξέδρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x