Stoiximan Super League

Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν τολμηροί, το ματς με τη Μάλμε πήγε όπως το είχε σχεδιάσει - Είμαστε μέσα και στους δύο στόχους»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μάλμε και μίλησε για τον στόχο των Πειραιωτών σε Europa League και πρωτάθλημα.

Ικανοποιημένος με την εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς με τη Μάλμε, τονίζοντας ότι βγήκε το πλάνο των Πειραιωτών, εμφανίστηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας στο Olympiacos TV.

«Ήταν ένα ματς, όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει, έτσι θέλαμε να πάει και έτσι βγήκε. Θέλαμε να ξεκινήσουμε από την αρχή δυνατά, να πιέσουμε τον αντίπαλο. Το παιχνίδι του αντιπάλου μας βοηθάει να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Να ανεβαίνουμε ψηλά, να κλέβουμε την μπάλα, να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να πιέζουμε, να δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Βάλαμε ένα γκολ, θα μπορούσαμε να βάλουμε και ένα δεύτερο. Όμως γενικότερα ήταν ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι και βγήκε αυτό που ακριβώς θέλαμε», επεσήμανε ο έμπειρος τεχνικός.

Ο Βάσκος πρόσθεσε: «Αυτό που μας άρεσε πάρα πολύ είναι ότι ήμασταν πολύ τολμηροί. Καταφέραμε να πιέσουμε ψηλά, γνωρίζοντας ότι παίρνουμε μεγάλο ρίσκο. Όμως ήμασταν τολμηροί και κάναμε αυτό που ξέρουμε καλά, καταφέρνοντας να βάλουμε ένα πολύ ωραίο γκολ. Αυτό που ίσως δεν μου άρεσε είναι ότι δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ, για να μην υποφέρουμε τόσο στο τελευταίο λεπτό, χάσαμε την ευκαιρία με το πέναλτι και θα θέλαμε να είχαμε τελειώσει νωρίτερα το ματς, γιατί στο τέλος μας πίεσε παρά πολύ ο αντίπαλος».

Για τη συνέχεια επεσήμανε: «Ναι θέλουμε να είμαστε το ίδιο καλοί όσο και πέρυσι. Συνεχίζουμε να είμαστε στις θέσεις της πρόκρισης. Θέλουμε οπωσδήποτε να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση, θέλουμε όμως να τα πάμε πολύ καλά και στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι είμαστε μέσα και στους δύο στόχους και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε ως το τέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x