Stoiximan Super League

Ρέτσος: «Στοχεύουμε σε κάτι μεγάλο, έχουμε πίεση ως κάτοχοι του Conference League, έχουμε πολλή ποιότητα»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάλμε και τους στόχους των Πειραιωτών.

Στην εικόνα του Ολυμπιακού απέναντι στη Μάλμε για τη League Phase του Europa League και στο γεγονός ότι κράτησε το «μηδέν» στην άμυνα, στάθηκε ο Παναγιώτης Ρέτσος, ενώ έκανε και σχόλιο ενόψει της συνέχειας.

«Σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό που κερδίσαμε. Η Μάλμε είναι ομάδα με νέους παίκτες, έχει πολύ ωραίο το γήπεδο, μία ωραία έδρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε δυνατά ενόψει των επόμενων αγώνων στο Europa League. Είναι πάντα σημαντικό να κρατάς το μηδέν πίσω και από εκεί και πέρα, αν δεν μπορέσεις να κερδίσεις, τουλάχιστον να μην χάσεις, αλλά και σήμερα είχαμε αρκετές ευκαιρίες, θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό το σκορ. Ένα γκολ να έμπαινε ακόμα θα τελείωνε το ματς… Εντάξει, δεν καταφέραμε να το βάλουμε, αλλά τουλάχιστον κρατήσαμε το μηδέν. Με το ένα γκολ πήραμε τους τρεις βαθμούς, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ευχαριστούμε όλους τους οπαδούς που άλλη μία φορά ήταν δίπλα μας, είναι πολύ σημαντικό και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι στα επόμενα παιχνίδια», ανέφερε στο Olympiacos TV.

Για την παρουσία των «ερυθρόλευκων» έως τώρα και τη συνέχεια: «Σίγουρα θέλαμε τρία στα τρία, στοχεύουμε σε κάτι μεγάλο, για ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε, σε κάθε αγώνα θέλουμε να δίνουμε το 100%. Εννοείται ότι θέλουμε να αποδεικνύουμε πρώτα απ’ όλα στους εαυτούς μας, όχι σε κανέναν άλλο, ότι είμαστε κάτοχοι του Conference League και σίγουρα έχουμε μία εντός των εισαγωγικών πίεση. Αυτή η πίεση μας βγαίνει εποικοδομητικά, με πολλή ποιότητα. Έχουμε πολλή ποιότητα και πιστεύω ότι το δείχνουμε και στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x