Europa League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός με βράχο Ρέτσο και φοβερό Ζέλσον και Ελ Κααμπί έκανε σπουδαίο διπλό»

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάλμε.

Το σχόλιό του για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάλμε στη Σουηδία κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» σχολίασε ότι δεν θυμάται εύκολα τόσο ξεκάθαρη νίκη του Ολυμπιακού με τόσο μικρό σκορ στην Ευρώπη.
«Μπορούσε να κλειδώσει τη νίκη από το πρωτο ημίχρονο, αφού είχε δοκάρι και άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες. Και στο δεύτερο, φυσικά, το τετ α τετ του Ελ Κααμπί και το χαμένο πέναλτι», ανέφερε.

Παίκτες-κλειδιά, όπως υπογράμμισε, ήταν ο Ρέτσος, που ήταν βράχος στην άμυνα και κορυφαίος του αγώνα, ο εκπληκτικός στο α' ημίχρονο Ζέλσον και ο σκόρερ Ελ Κααμπί, ενώ εκθείασε και την απόδοση των Κάρμο και Κοστίνια, θυμίζοντας ότι στα -μόνο 4- ματς, που έχουν παίξει Κοστίνια και Ρέτσος μαζί, ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχθεί γκολ: Με Μπράγκα, Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και Μάλμε!

Τέλος, σημείωσε: «Είναι ευτύχημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο ότι ενώ οι άλλες δύο ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει καλά στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός είναι όρθιος, συνεχίζοντας από το Conference, πέρυσι».

Ακούστε αναλυτικά το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x