Stoiximan Super League

«Καμία σχέση την Πέμπτη»

Εντελώς διαφορετική εικόνα θα έχει ο Ατρόμητος την προσεχή Πέμπτη κόντρα στην Άλκμααρ, σύμφωνα με τον Ντένις Χαρ που είδε από κοντά τον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Την πρεμιέρα του Ατρόμητου στη φετινή Σούπερ Λίγκα κόντρα στον Εργοτέλη παρακολούθησε από κοντά ο Ντένις Χαρ.

Ο βοηθός προπονητή της Αλκμααρ βρέθηκε στις εξέφρασε του γηπέδου του Περιστερίου, όμως τίποτα από αυτά που παρουσίασαν οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου δεν τον τρόμαξε.

Για αυτό τον λόγο μετά το τέλος του αγώνα έλεγε πως αποκλείεται οι «κυανόλευκοι» να παρουσιάσουν ανάλογο πρόσωπο και την Πέμπτη, όταν και είναι προγραμματισμένος ο πρώτος αγώνας για τα πλέι οφ του Europa League.

Επίσης, γνώριζε πως απουσίαζε ο Ιγκλέσιας και έλεγε ότι με τον Αργεντινό στην ενδεκάδα η εικόνα της ομάδας θα είναι εντελώς διαφορετική.

Ξεχώρισε τον Χαβιέ Ουμπίντες ως «νούμερο ένα κίνδυνο» και στις σημειώσεις του κατέγραψε πως Ναπολεόνι άλλαξε την επιθετική φιλοσοφία της ομάδας.

Μάλιστα, θεωρεί πως ο Ιταλός επιθετικός θα παίξει δίπλα στον Δημήτρη Παπαδόπουλο και οι αμυντικοί της ολλανδικής ομάδας θα έχουν πολλή δουλειά στα δύο ματς.

Από εκεί και πέρα, δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο Θανάσης Καραγκούνης, αν και ο Χαρ περίμενε να είναι μία από τις απειλές του Ατρομήτου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x