Stoiximan Super League

Φουλ για δεύτερη θέση

Μόνο την απουσία του τιμωρημένου Ταυλαρίδη μετράει ο Γιώργος Παράσχος για τον αγώνα της Κυριακής (9/3) με τον Πανιώνιο. Οι Περιστεριώτες «διψάνε» για την νίκη που ίσως τους φέρει στην δεύτερη θέση.

Με την απουσία του Στάθη Ταυλαρίδη θα παραταχθεί απέναντι στον Πανιώνιο ο Ατρόμητος στο Περιστέρι, την Κυριακή (9/3).

Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει στον έμπειρο αμυντικό, καθώς εδώ και καιρό είχε αποφασιστεί να εκτίσει την ποινή του, λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών στο εν λόγω ματς.

Αυτή είναι και η μόνη απουσία για τους Περιστεριώτες, οι οποίοι θέλουν πάση θυσία το τρίποντο, καθώς ο ανταγωνιστής τους, ΠΑΟΚ, αγωνίζεται στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό και μια πιθανή απώλεια των Θεσσαλονικιών θα τους πλασάρει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του σήμερα, πραγματοποιώντας την τελευταία του προπόνηση και ο Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τους «κυανέρυθρους».

Η 19άδα:

Τσέναμο, Σηφάκης, Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Μπάλλας, Μπρίτο, Φάμπιο, Παπαδόπουλος, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Γεωργίου, Γκαρσία, Φωτάκης, Κιβρακίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x