Stoiximan Super League

Συνελήφθη security στο «Κλ. Βικελίδης» επειδή άφησε οπαδό να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός υπαλλήλου security στο «Κλ. Βικελίδης», καθώς επέτρεψε σε φίλαθλο του Άρη να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο στο ματς με τη Λαμία.

Στη σύλληψη ενός υπαλλήλου ασφαλείας που εργαζόταν ως security στο «Κλ. Βικελίδης» και στην χθεσινή νίκη του Άρη επί της Λαμίας, προέβη η Αστυνομία.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ο εν λόγω άνδρας που βρισκόταν στον έλεγχο εισόδου των θεατών, επέτρεψε σε οπαδό των γηπεδούχων να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Απογευματινές ώρες χθες (05-10-2024), αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης που βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία λήψης μέτρων τάξης σε γήπεδο της πόλης κατά τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα, αντιλήφθηκαν διευκόλυνση εισόδου στο γήπεδο ομάδας, φιλάθλου που δεν διέθετε εισιτήριο, από υπάλληλο που εργαζόταν ως προσωπικό ασφαλείας και στα καθήκοντα του οποίου αναγόταν ο έλεγχος εισόδου θεατών.

Ο υπάλληλος προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου και συνελήφθη, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x