Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Υπάρχει διαφορά με Μορόν – Ο Άρης πρέπει να πάρει σκορ και από τους πλάγιους επιθετικούς»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε Άρη και Λορέν Μορόν στο οικονομικό, στις συζητήσεις που γίνονται για το νέο συμβόλαιο του Ισπανού.

Τα δεδομένα γύρω από την ανανέωση του συμβολαίου του Άρη με τον Λορέν Μορόν, το οποίο αποτελεί και το φλέγον ζήτημα στο στρατόπεδο των «κιτρίνων», ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του Άρη μίλησε και για το ματς με τη Λαμία, τονίζοντας πως η ομάδα του Άκη Μάντζιου αντιμετώπισε με σοβαρότητα την αναμέτρηση, καθώς επίσης και για την ανάγκη των εξτρέμ να συμμετέχουν περισσότερο στην εκτέλεση και να αρχίσουν να σκοράρουν.

«Υπήρχε μια ανησυχία πως ο Άρης θα τα κάνει θάλασσα, αλλά όλα πήγαν καλά. Ο Μορόν ήταν καταπληκτικός με τη Λαμία ενώ η τριάδα στα χαφ είναι υπεύθυνη για την πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Σαββόπουλος.

«Πρέπει να πάρει σκορ και από τους πλάγιους επιθετικούς. Ο Σίστο και ο Ντιαντί έχουν βελτιωθεί στο τακτικό κομμάτι, αλλά δεν βοηθούν ουσιαστικά στο σκοράρισμα. Γενικά οι παίκτες του Άρη πρέπει να βελτιώσουν τις αποφάσεις τους και τις τελικές τους ενέργειες. Δεν θα τα βάζει συνέχεια ο Μορόν», υπογράμμισε ο ρεπόρτερ του σταθμού.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Άρη από τον Αλέξη Σαββόπουλο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x