Stoiximan Super League

Χουάνκαρ: «Μπορούμε μεγάλα πράγματα φέτος - Ελπίζω να δώσω πολλές ασίστ στον Μορόν»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Χουάνκαρ μετά τη νίκη του Άρη με σκορ 2-0 επί της Λαμίας.

Με τον Λορέν Μορόν να οδηγεί πετυχαίνοντας δύο γκολ, το τρένο του Άρη πέρασε στο «Βικελίδης» πάνω από τη Λαμία με σκορ 2-0, για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League, και πάτησε κορυφή.

Μετά το ματς, ο Χουάνκαρ, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα και μάλιστα βρέθηκε στο αρχικό σχήμα, εξέφρασε την άποψή του πως οι Θεσσαλονικείς μπορούν φέτος να πετύχουν μεγάλα πράγματα, ενώ αποθέωσε τον Μορόν και τόνισε πως ελπίζει να του δώσει πολλές ασίστ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το γεγονός ότι ο Άρης πάτησε κορυφή με τη νίκη: «Πάντα είναι καλό να είμαστε ψηλά. Αυτή τη νοοτροπία πρέπει να έχουμε στο παιχνίδι μας. Τη νοοτροπία του νικητή. Με αυτή μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Τα δύο προηγούμενα ντέρμπι μας έδωσαν αυτοπεποίθηση. Πρέπει να ξέρουμε ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε φέτος να κάνουμε μεγάλα πράγματα».

Για την απόφαση αποδοχής της πρότασης του Άρη: «Ο Άρης με εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή και η επιμονή του προέδρου μ’ έκανε να έχω όρεξη για να έρθω εδώ και να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο».

Για τον Μορόν: «Συνήθως, όταν έπαιζα απέναντί του, κέρδιζα… Φέτος όμως ελπίζω να του δώσω πολλές ασίστ. Νιώθω ότι είμαι σε καλύτερο επίπεδο αλλά έχω περιθώρια βελτίωσης για να φτάσω στο 100% και να προσφέρω περισσότερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x