Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μετά και τη χθεσινή απώλεια της ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός έχει μάι χρυσή ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Όταν σου παρουσιάζεται μία τέτοια ευκαιρία, δεν πρέπει να την αφήσεις να πάει χαμένη. Είναι από τα ματς που αν το πάρεις, θα σου γυρίζει το κουμπί. Αν το πάρει το ματς, θα είναι μία μεγάλη νίκη, σε ένα ντέρμπι, και μπορεί να αλλάξουν την κατάσταση στην ομάδα. Το έχουμε δει πολλές φορές στον Παναθηναϊκό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Οπότε το αποψινό παιχνίδι, δεν ξέρω αν είναι το ματς της χρονιάς όπως είπε ο Ίνγκασον, αλλά είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Βλέπουμε ένα παιχνίδι πολύ ενδιαφέρον, ο Παναιτωλικός κέρδισε την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός έχασε από την Τρίπολη και την Καλλιθέα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Τα τελευταία τρία χρόνια βλέπουμε ένα πρωτάθλημα που δεν έχει καμία σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει. Βλέπουμε ότι υπάρχει διάθεση από τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα σε ένα τόσο μεγάλο ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x