Stoiximan Super League

Αλόνσο: «Η νοοτροπία είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο ντέρμπι - Χαρούμενος που θα είμαι μέρος αυτού του... clasico»!

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Τη νοοτροπία που θα έχει η ομάδα του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ξεχώρισε ως το σημαντικότερο στοιχείο για τον Παναθηναϊκό ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» μιλώντας στην εκπομπή «Sportshow» της Cosmote TV η οποία θα προβληθεί πριν τη μονομαχία των «αιωνίων» (6/10, 20:30), χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ως μια από τις κορυφαίες του πλανήτη, δήλωσε χαρούμενος που θα αποτελέσει μέρος αυτού του αγώνα, ενώ ανέδειξε την όρεξη, την ποιότητα και τη συμμετοχικότητα ως ένα από τα βασικά στοιχεία για την επικράτηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντιέγκο Αλόνσο:

«Αναμφίβολα είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, για το πρωτάθλημα και πάνω απ’ όλα γιατί είναι ένα clasico, είναι ένα ντέρμπι.
Kαταρχάς, αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός πως μπορώ να είμαι κι εγώ μέρος ενός τέτοιους σημαντικού ποδοσφαιρικού αγώνα. Ενός clasico, ενός ντέρμπι όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως το συγκεκριμένο ματς και είναι πάρα πολύ σημαντική η συμμετοχή.

Όπως ξέρετε υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι παίκτες των clasico, όπως και ομάδες αντίστοιχα. Το πιο σημαντικό πράγμα σ’ αυτά τα ματς είναι η νοοτροπία.

Θα έλεγα πως είναι σημαντική η θέληση, η όρεξη. Είναι σημαντικό να το θες, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Και η ποιότητα, αλλά και το πλάνο που αναφέρετε, παίζουν τον σημαντικό τους ρόλο. Αυτό που χρειάζεται είναι η συμμετοχικότητα και όπως είπα και πριν η νοοτροπία.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x