Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Παίζει πολλά απόψε ο Παναθηναϊκός, έχει την αύρα να κερδίσει τον Ολυμπιακό»

Ο Νίκος Παγκάκης θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός έχει τις προσωπικότητες και την ποιότητα για να πάρει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ικανό να πάρει ένα ντέρμπι που γι’ αυτόν είναι καθοριστικής σημασίας χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό εν όψει του μεγάλου αποψινού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ ο Νίκος Παγκάκης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Παίζει πάρα πολλά απόψε ο Παναθηναϊκός. Οι παίκτες έχουν αντιληφθεί πλήρως τη σημασία του αγώνα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για ένα ντέρμπι, το ποιος το θέλει πιο πολύ. Σύμμαχος θα είναι ο κόσμος, αυτή τη στιγμή υπολογίζεται ότι θα είναι 45.000 στο ΟΑΚΑ, αλλά μπορεί να είναι και περισσότεροι. Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει τον αέρα του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια και έχει δείξει ότι διαθέτει τις προσωπικότητες για να κερδίσει τα μεγάλα ματς. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έχει τους παίκτες και την αύρα για να πάρει το ντέρμπι», σημείωσε.

Όσο για την ενδεκάδα, είπε: «Ο Αλόνσο δεν είχε πολύ χρόνο να προετοιμάσει την ομάδα. Οι επιλογές στην Μπάνια Λούκα ‘φωτογράφισαν’ τις επιλογές που θα γίνουν απόψε. Ντραγκόφσκι, Μλαντένοβιτς, Ίνγκασον και Γέντβαϊ είναι σίγουροι στην άμυνα, ενώ ο Μπάλντοκ θεωρώ πως έχει προβάδισμα αντί του Κώτσιρα. Στο κέντρο θα είναι ο Αράο, με φαβορί τον Τσέριν αντί του Μαξίμοβιτς και μπροστά εγώ θα προτιμούσα τον Μπακασέτα από τον Ουναΐ. Μπροστά θα είναι ο Ιωαννίδης, με τους Τετέ και Πελίστρι στα άκρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x