Stoiximan Super League

Με Λοντίγκιν η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι - Εκτός αποστολής ο Ντραγκόφσκι

Απρόοπτο με τον Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό, καθώς ένα πρόβλημα στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού του δεν του επιτρέπει να παίξει στο ντέρμπι! Στη θέση του ο Λοντίγκιν, δείτε τους «11» του Αλόνσο.

O Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στο μεγάλο ντέρμπι για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και μάλιστα σημαντικό, αφού θα παραταχθούν χωρίς τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι κάτω από τα γκολπόστ!

Ο γκολκίπερ του «τριφυλλιού» είχε μία ενόχληση στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού, ήδη από το τέλος της χθεσινής προπόνησης!

Ο Πολωνός έκανε δοκιμή σήμερα (06/10), αισθάνθηκε, ωστόσο, πάλι πόνο και για αυτό τον λόγο αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού!

Με τον Ντιέγκο Αλόνσο να κάνει άλλες πέντε αλλαγές σε σχέση με το πρόσφατο ματς κόντρα στην Μπόρατς και να χρησιμοποιεί στην 11άδα και τους Μπάλντοκ, Γεντβάι, Αράο, Τετέ και Ιωαννίδη.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-2-3-1 και τους εξής 11: Ο Λοντίγκιν θα καθίσει στο τέρμα, με τους Μπάλντοκ, Ίνγκασον, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς τετράδα στην άμυνα. Αράο και Τσέριν θα αγωνιστούν στον άξονα, ενώ οι Τετέ-Τζούριτσιτς στα άκρα και ο Μπακασέτας πίσω από τον προωθημένο Ιωαννίδη.

Παράλληλα, στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα είναι οι Λίλο, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ουναΐ, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Πελίστρι και Σπόραρ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x