Nations League

Σε ρυθμούς… Δουβλίνου η Εθνική

Η Εθνική Ελλάδας έφτασε τις 10 νίκες απέναντι στη Φινλανδία, μπήκε με το δεξί στο νέο Nations League και πλέον στρέφει την προσοχή της στο απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι με την Ιρλανδία.

Με το δεξί μπήκε η Εθνική Ελλάδας στη διαδικασία του Nations League με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κάνει το ντεμπούτο του, καθώς χθες το βράδυ επικράτησε με 3-0 της Φινλανδίας για την πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης της UEFA.

Αυτή ήταν η 10η νίκη της «γαλανόλευκης» σε 19 αναμετρήσεις, με τους Φιλανδούς να έχουν 6 νίκες και τα υπόλοιπα (τρία) ματς να έχουν λήξει ισόπαλα.

Μετά το νικηφόρο ξεκίνημα στην τέταρτη συμμετοχή του στο Nations League, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετράει 12 νίκες, 4 ήττες και 3 ισοπαλίες, όλες χωρίς γκολ. Τα γκολ της είναι 23-8, με τον Τάσο Μπακασέτα να έχει σκοράρει 5 φορές και να είναι ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής.

Πλέον η «γαλανόλευκη» στρέφει την προσοχή της στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ιρλανδία, η οποία χθες ηττήθηκε με 2-0 από την εθνική Αγγλίας. Νοκ άουτ για τους Ιρλανδούς είναι ο Σίμους Κόουλμαν, αφού ο αμυντικός της Έβερτον αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα προλάβει ή όχι την αναμέτρηση με την Εθνική Ελλάδος.

Από την πλευρά της, η Ελλάδα έχει προπόνηση σήμερα το απόγευμα (στις 18:30/κλειστή) στο προπονητικό κέντρο του Ατρόμητου και θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την Ιρλανδία, όπου το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου (20:45) για το ματς και θα ακολουθήσει η προπόνηση (21:30) στο Aviva Stadium. Υπενθυμίζεται ότι το ματς είναι προγραμματισμένο την Τρίτη (10/9) στις 21:45.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x