Ο Χρήστος Ζαφείρης έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα στο επιβλητικό 3-0 ενάντια στη Φινλανδία και μετά την αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Σωτήρη Ταμπάκο για τα συναισθήματά του, το κλίμα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αλλά και τη θέση του στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νιώθω φανταστικά, για μένα είναι κάτι αξέχαστο. Όλη μου η οικογένεια ήταν εδώ, έκανα ένα όνειρο πραγματικότητα, δεν έχω λόγια, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ και θα το έχω μαζί μου για όλη μου τη ζωή.

Η Εθνική είναι μια ομάδα που είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, είναι πολύ ωραίο το κλίμα. Είμαστε εδώ για έναν λόγο, πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και όταν έρθει η ευκαιρία, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Δεν είπαμε πολλά με τον κόουτς. Να μπω μέσα, να κάνω το παιχνίδι μου, να βοηθήσω την ομάδα. Οι τελευταίες μέρες ήταν πολύ ωραίες, ένιωσα από τις πρώτες στιγμές μέσα στην ομάδα. Τα παιδιά είναι φανταστικά και αυτό με βοήθησε μέσα στο γήπεδο.

Παίζω 6-8, γενικά στα χαφ. Παίζω όπου με βάλει ο προπονητής και προσπαθώ να βγάζω ενέργεια, πάθος, βοήθεια και στην άμυνα και στην επίθεση, όπου μπορώ».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x