Nations League

Ταμπάκος: «Φάνηκε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει περισσότερα πράγματα στο μέλλον»

Ακούστε τα όσα είπε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας με την Φινλανδία.

Το δικό του σχόλιο για τη νίκη (3-0) της Εθνικής Ελλάδας επί της Φινλανδίας, στην πρεμιέρα του Nations League, έκανε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτό που μετράει σε πρώτη φάση είναι η νίκη. Ένα καθαρό αποτέλεσμα με 3-0, σε μία νέα προσπάθεια στο Nations League. Δεν παύουν να υπάρχουν φιλοδοξίες σε έναν όμιλο όπου είναι η Φινλανδία και η Ιρλανδία. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Ο προπονητής θέλει να βάλει τις βάσεις για μία νέα Εθνική ομάδα. Μοίρασε αρκετές πληροφορίες για τον τρόπο που θέλει να λειτουργούν οι διεθνείς. Άλλωστε, είναι γνωστή η δουλειά του», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι οδηγίες του Γιοβάνοβιτς στο ημίχρονο, σε αυτό το δεκάλεπτο, τι πρέπει να προσέξουν για να είναι περισσότερο απελευθερωμένοι. Είναι εμφανές ότι δεν είναι τόσο εύκολο οι παίκτες να προσαρμοστούν σε αυτό που θέλει ο προπονητής. Όσο περνούσε η ωρα οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να αντιλαμβάνονται όσα ήθελε ο Γιοβάνοβιτς. Μπήκε το πρώτο γκολ και έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα για την Εθνική μας», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Από το 25’ και μετά ήταν καλύτερη η Εθνική ομάδα και στο β’ ημίχρονο ήταν διαφορετική η εικόνα της και έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει με ομάδες όπως η Φινλανδία. Σημαντική ήταν και η παρουσία του Κωνσταντέλια που πέρασε ως αλλαγή. Και ο Ζαφείρης ήταν καλός, και ο Κουλιεράκης με τον Μαυροπάνο που βοηθούν πολύ στην ανάπτυξη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x