Ελλάδα

Αποκάλυψη-σοκ: «Είμαι απλήρωτος δύο χρόνια, θέλω 20 χιλιάρικα για να χάσω»

Μία σοκαριστική αποκάλυψη έκανε η Δίκη στον ΣΚΑΪ, αναφορικά με την ελληνική εκδοχή του διεθνούς κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τη Δίκη στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα (16/09), αναφορικά με το διεθνές κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού στην Ελλάδα.

Η εκπομπή αποκάλυψε δύο συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της Interpol, με τη μία εξ αυτών να αφορά διαβεβαίωση παίκτη ελληνικής ομάδας σε μπουκ ότι τουλάχιστον τρεις συμπαίκτες του είναι πρόθυμοι να έχουν μειωμένη απόδοση σε αγώνα.

Οι δύο εξ αυτών είναι αμυντικοί, με τον ποδοσφαιριστή να λέει πως μπορούν να φροντίσουν να δεχτεί τουλάχιστον τρία γκολ η ομάδα τους.

Σε άλλη συνομιλία, ακούγεται παίκτης άλλου συλλόγου, που κάλεσε μπουκ και ζήτησε 20.000€ για να στήσει ματς, καθώς όπως είπε, «είμαι απλήρωτος εδώ και δύο χρόνια».

Μάλιστα, κάνει και το παράπονο πως από πλευράς της αντίπαλης ομάδας, δεν υπήρχε ανάλογο ενδιαφέρον για τη χειραγώγηση της αναμέτρησης.

Κασκαντίρης: «Όπου πήγαινα μου έλεγαν, "θα το στήσουμε";»



Στην εκπομπή μίλησε και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, Δήμος Κασκαντίρης, που αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα των ποδοσφαιριστών και τη δική του εμπειρία από τον Παναιγιάλειο.

«Τα θύματα αυτής της ιστορίας είναι οι ποδοσφαιριστές, όλοι οι άλλοι είναι εμπλεκόμενοι.? Απορώ με τόσες καταγγελίες πώς δεν έχουν πάει ακόμη κάποιοι φυλακή και τώρα έχουμε μία Super League 2, που όλοι τα ξέρουμε και τα βλέπουμε, αλλά δεν τα λέμε. Είναι ο άλλος πεινασμένος απέναντί τους και με δύο... μπουκιές τον φέρνουν στα μέτρα τους.

?Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανέναν στην ΕΠΟ από την Ένωση των Αθηνών. Ασχολούμαι 40 χρόνια με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ασχολήθηκα έξι μήνες με τον Παναιγιάλειο και τα... είδα όλα. Όπου πήγαινα, στη Λάρισα, μου έλεγαν τι θα γίνει, θα το στήσουμε το παιχνίδι; Στην Κρήτη το ίδιο. Ερχόταν οι μεσάζοντες και οι παράγοντες. Προπονητές, μάνατζερ και η διοίκηση.

?Όλοι κάτω από την Super League είναι διαπλεκόμενοι. Με τον κ. Παναγόπουλο είχαμε καταγγείλει δύο δικαστές. Μας είχαν εκβιάσει ότι θα μας βάλουν μέσα. Φυσικά φοβηθήκαμε. Ο ένας δικαστής είναι κολλητός με άλλους δέκα. Και είπα στον κ. Παναγόπουλο "απέσυρε την καταγγελία". Οταν είχαν βάλει το ερασιτεχνικό στο στοίχημα το καταλάβαμε και το σταματήσαμε.

?Η απελπισία φέρνει τον άνθρωπο σε άλλες καταστάσεις. Έχει αυτοκτονήσει παίκτης. Πίσω από αυτά τα παιδιά υπάρχει ένα σύστημα που φτιάχνει όλα αυτά τα παιχνίδια»
, ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x