Stoiximan Super League

Ρότα: «Κάθε νίκη ανεβάζει την ψυχολογία μας - Αυτό μου είπε ο Αλμέιδα για τις σέντρες στον Πιερό»

Δηλώσεις μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Βόλου έκανε ο Λάζαρος Ρότα, αποκαλύπτοντας και το τι του είπε ο Ματίας Αλμέδια για τις σέντρες προς τον Πιερό.

Η ΑΕΚ δεν πτοήθηκε από τις πολλές απουσίες της και κατάφερε να πανηγυρίσει την εντός έδρας νίκη κόντρα στον Βόλο, πιάνοντας ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Μετά τη λήξη του ματς στην OPAP Arena, ο Λάζαρος Ρότα ξεκαθάρισε ότι κάθε νίκη ανεβάζει την ψυχολογία της ομάδας, ενώ αποκάλυψε και το τι του είπε ο Ματίας Αλμέιδα σχετικά με τις σέντρες προς τον Πιερό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μπακ της ΑΕΚ:

Για τη νίκη επί του Βόλου: «Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Έφυγε αυτό απόψε που ήταν το πιο σημαντικό. Τώρα το πιο σημαντικό είναι το επόμενο. Είπαμε, να κερδίσουμε όλους τους αγώνες και αυτός είναι ο στόχος μας. Κάθε νίκη ανεβάζει την ψυχολογία της ομάδας, αυτό παλεύουμε να κάνουμε, ένα σερί νικών που δίνει ψυχολογία».

Για το τι είπε ο Αλμέιδα σε εκείνον και στον Πήλιο για τις σέντρες προς τον Πιερό: «Μας είπε φέρτε την μπάλα στην περιοχή, είναι ψηλός και δυνατός. Αυτό είπε στον Πήλιο και μου το μετέφερε και αυτό έγινε».

Για το πως αισθάνεσαι που είναι βασικός και στην Εθνική: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και για την Εθνική που εκπροσωπώ τη χώρα, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο δίνω το 100%, δουλεύω και ο Θεός με ανταμείβει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x