Stoiximan Super League

Αύριο τα… σπουδαία για Παπάζογλου

Στη νίκη επί του Ολυμπιακού θέλουν να «χτίσουν» στο Περιστέρι και να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Μαγνητική για Παπάζογλου και τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά την Τρίτη.

Ιδιαίτερα ευχάριστο είναι το κλίμα στις τάξεις του Ατρομήτου, ύστερα από την εντός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού και εν όψει του αγώνα με τη Βέροια για την 6η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.

Από σήμερα οι Περιστεριώτες ξεκίνησαν με την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, την ομάδα του Χουάν Κάρλος Γκρανέρο, η οποία βρίσκετια στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στη διάθεση του Ρικάρντο Σα Πίντο τέθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, εκτός από τους Δημούτσο και Παπάζογλου που έκαναν θεραπεία. Ο Έλληνας επιθετικός, μάλιστα, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά την Τρίτη για τις ενοχλήσεις που είχε στη μέση.

Από την πλευρά του, ο Παπασπύρος ακολούθησε θεραπεία, αφού είχε δεχθεί χτύπημα στο μηρό, παίζοντας στο φιλικό παιχνίδι της Κ20 του συλλόγου εναντίον της ΑΕΚ

Για αύριο έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση (πρωί – απόγευμα) στο αθλητικό κέντρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x