Πορτογαλία

Ασταμάτητη Σπόρτινγκ, διεύρυνε το απόλυτο των νικών με άνεση!

Ποιος θα σταματήσει αυτή την Σπόρτινγκ; Για μια ακόμη αγωνιστική τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους και με το 2-0 επί της Κάσα Πία, έκαναν το 8/8 παραμένοντας στην κορυφή!

Άνετη, πρώτη και... ασταμάτητη η Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

Για ένα ακόμη ματς η ομαδάρα του Ρούμπεν Αμορίμ δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία στο πρωτάθλημα και διεύρυνε το νικηφόρο της σερί κάνοντας το 8/8! Αυτή τη φορά το «θύμα» της ήταν η Κάσα Πία την οποία νίκησε εύκολα 2-0 στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» παραμένοντας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και απέχει πλέον έξι βαθμούς από τη δεύτερη, Πόρτο.

Το πρώτο διάστημα του ματς βρήκε τους φιλοξενούμενους «οχυρωμένους» στο δικό τους μισό του γηπέδου με την Σπόρτινγκ να μην μπορεί να βρει τρόπο για να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.

Ωστόσο αυτό συνέβη στο 39'. Μετά από πάσα ακριβείας του Τρινκάο, ο Μπραγάνσα πλάσαρε ιδανικά τον Σεκέιρα, βάζοντας μπροστά την ομάδα του πριν την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Σπόρτινγκ είχε την κατοχή της μπάλας και στο 67' άγγιξε το 2-0 όταν ο Τρινκάο με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Τη σφραγίδα νίκης έβαλε στο 80ο λεπτό ο Γκιόκερες. Ο Σουηδός στράικερ ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε και παρά την προσπάθεια του Σεκέιρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σκοράροντας για την 11η φορά τη φετινή σεζόν και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.


Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Παρασκευή (04/10)
Ρίο Άβε-Φαμαλικάο 1-1

Σάββατο (05/10)
Ζιλ Βισέντε-Εστρέλα Αμαδόρα 3-0
Μορεϊρένσε-Σάντα Κλάρα 1-0
Αρούκα-AVS 1-1
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Κάζα Πία 21-0

Κυριακή (06/10)
Φαρένσε-Εστορίλ (17:30)
Γκιμαράες-Μποαβίστα (17:30)
Νασιονάλ Μαδέιρα-Μπενφίκα (20:00)
Πόρτο-Μπράγκα (22:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x