Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Με βασικούς Γκόμες, Λόβρεν και Σορετίρε στη Λιβαδειά ο ΠΑΟΚ»

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, μία ημέρα πριν τη σημαντική αναμέτρηση στη Λιβαδειά (06/10).

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ πριν το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου!

Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε αρχικά στο πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι στη Λιβαδειά:
«Όλοι έχουν τα προβλήματα τους, όπως και ο ΠΑΟΚ έχει τα δικά του. Δυστοκία, ψυχολογικά, ανασφάλεια, απ’ όλα. Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό μυρίζει γκέλα. Ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι καλός, ο Λεβαδειακός είναι επικίνδυνη ομάδα και ο ΠΑΟΚ δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, θα πρέπει όμως να βγάλει αντίδραση».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αλλαγές που αναμένεται να κάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο αρχικό σχήμα της ομάδας:
«Ο Γκόμες είναι ένας παίκτης που λίγου θα τον θυμούνται. Ο Μπάμπα δηλώθηκε να εκτίσει και πολύ πιθανόν ο νεαρός να μπει βασικός. Βασικός θα είναι λογικά ο Λόβρεν καθώς ο Κεντζιόρα είναι στα κόκκινα, ενώ υποψήφιος είναι και ο Σορετίρε».

Τέλος τόνισε πως οι επιθετικοί του ΠΑΟΚ θα πρέπει να παίζουν περισσότερο για την ομάδα, ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο και η συνολική εικόνα του Δικεφάλου.

«Ο ΠΑΟΚ είχε μάθει να αγωνίζεται με επιθετικούς που παίζουν για την ομάδα. Οι Τισουντάλι και Τσάλοφ δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμη σε αυτό και γι’ αυτό είναι τόσο έντονη η απουσία του Τόμας. Αυτό θα πρέπει να αλλάξει σιγά σιγά όμως για το καλό της ίδιας της ομάδας».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x