Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Πρώτη αποστολή για Παβλένκα ετοιμοπόλεμος και ο Κόλεϊ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό, με τον Ομάρ Κόλεϊ να βρίσκεται στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στη Λιβαδειά για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε την αποστολή των ποδοσφαιριστών με τους οποίους θα αντιμετωπίσει τον Λέβαδειακο, με τον Ομάρ Κόλεϊ να είναι η μεγάλη επιστροφή για τους ασπρόμαυρους.

Ο αμυντικός από τη Γκάμπια τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ στην Πόλη (3-1 (25/09) για την 1η αγωνιστική του Europa League και έκτοτε δεν είχε επιστρέψει στην ενεργό δράση. Πλέον όμως ο 31χρονος είναι πανέτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Επιπλέον το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Γίρι Παβλένκα θα βρίσκεται μαζί με την ομάδα για πρώτη φορά, με τον Ρουμάνο τεχνικό να τον συμπεριλαμβάνει για πρώτη φορά στην αποστολή. Εκτός είναι ο Μπάμπα ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες, ενώ Τόμας και Τσιφτής δεν έχουν επιτρέψει πλήρως από τον τραυματισμό τους.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:
Κοτάρσκι, Παβλένκα, Μπαλομένος, Βιεϊρίνια, Ότο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Κόλεϊ, Γκόμεζ, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Σορετίρε, Ζίφκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x