Stoiximan Super League

«Αρχίζουν τα… δύσκολα»

Επιχείρηση «μοντάρισμα» στον Ατρόμητο. Οι «κυανόλευκοι» αναχωρούν για το Πήλιου, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Φάση… νούμερο δύο στον Ατρόμητο. Μετά την πρώτη… δραστηριότητα, εκτός αγωνιστικών χώρων με τις εξαιρετικές μεταγραφικές κινήσεις στον Ατρόμητο, ήρθε η ώρα να πιάσουν και οι υπόλοιποι δουλειά.

Την Παρασκευή η αποστολή αποχωρεί για τα Χάνια Πηλίου, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Γιώργος Παράσχος και οι παίκτες του ξεκινούν για το… «μοντάρισμα» με τον Έλληνα τεχνικό να έχει σχεδόν όλο το ρόστερ του συμπληρωμένο.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μπάρκας, Θεοδωράκης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Καντούτσης, Γρομητσάρης, Τζαμάλ, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπρίτο, Καραγκούνης, Φάμπιο, Καλλέργης, Γκαρσία, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Αρκούδας, Ούμπιντες, Γεωργίου.

Από την Τετάρτη βρίσκεται στην Ελλάδα και ο Πίτου Γκαρσία, ο οποίος πέρασε και από το προπονητικό κέντρο της ομάδας, ενώ ο Σηφάκης από την πλευρά του διάλεξε το νούμερο «33» για την φανέλα του.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x