Stoiximan Super League

Κανένα προγραμματισμένο ραντεβού...

Από το πρωί της Τρίτης αρκετά δημοσιεύματα ανέφεραν πως έχει προγραμματιστεί ραντεβού μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη. Με θέμα συζήτησης, τι άλλο, την Διπλή Ανάπλαση. Ωστόσο, από την ΠΑΕ τονίζουν πως δεν έχει κανονιστεί τίποτα αν και δεν αποκλείεται οι δύο άνδρες να βρεθούν, αφού διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Από το πρωί της Τρίτης αρκετά δημοσιεύματα ανέφεραν πως έχει προγραμματιστεί ραντεβού μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη.

Με θέμα συζήτησης, τι άλλο, την Διπλή Ανάπλαση.

Ωστόσο, από την ΠΑΕ τονίζουν πως δεν έχει κανονιστεί τίποτα αν και δεν αποκλείεται οι δύο άνδρες να βρεθούν, αφού διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Ραντεβού λοιπόν δεν υπάρχει, αλλά είναι δεδομένο πως αν γίνει συνάντηση θα πέσει στο τραπέζι και το θέμα της Διπλής Ανάπλασης που «καίει» τον Αλαφούζο και τους συνεργάτες του και κατ’ επέκταση τον Παναθηναϊκό ολόκληρο.

Αν και τα κινητά τηλέφωνα, για αυτό τον λόγο εφευρέθηκαν. Για να μπορούν δύο άνθρωποι να συνομιλήσουν χωρίς να βρεθούν από κοντά. Και είναι σίγουρο, πως ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για ένα τέτοιο ζήτημα όπως αυτό της κατεδάφισης της Λεωφόρου, δεν θα αφήσει την συσκευή του «κρύα».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x