Stoiximan Super League

Ακόμη μία υπέρβαση…

Με θετικό τρόπο θέλει να κλείσει την εφετινή σεζόν ο Ατρόμητος, ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (20:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6, Novasports 2 και σε real-time στο sport-fm.gr). Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη θα προσπαθήσουν να κάνουν ακόμη μία υπέρβαση, αποφεύγοντας την τελευταία θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Ωστόσο, το έργο για τους Περιστεριώτες δεν θα είναι εύκολο, αφού αναγκάζονται να αγωνιστούν κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Με θετικό τρόπο θέλει να κλείσει την εφετινή σεζόν ο Ατρόμητος, ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (20:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6, Novasports 2 και σε real-time στο sport-fm.gr).

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη θα προσπαθήσουν να κάνουν ακόμη μία υπέρβαση, αποφεύγοντας την τελευταία θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ωστόσο, το έργο για τους Περιστεριώτες δεν θα είναι εύκολο, αφού αναγκάζονται να αγωνιστούν κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Συγκεκριμένα, απουσιάζουν οι Μπρίτο, Τάτο, Τόμας, Σκόνδρας και Πίτου Γκαρσία, ενώ ο Καραγκούνης που βρίσκεται στην αποστολή δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Ο 43χρονος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ιτάνζ, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Νάστο, Φυτανίδη, Ζουέλα και Γιαννούλη. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ιγκλέσιας και ο Δημούτσος, έχοντας στα πλάγια τον Επστάιν και τον Καραμάνο. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μήτρογλου και Αναστασάκος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ράντμαν, Οικονόμου, Σφακιανάκης, Καραγκούνης, Μπάλλας, Αθανασίου και Καντούτσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x