Stoiximan Super League

Στην ΕΠΟ ο Ηλιόπουλος για τη διαιτησία, τον παρέπεμψε στην ΚΕΔ ο Γκαγκάτσης - «Η ανεξαρτησία της δεν αμφισβητείται»!

Ο Μάριος Ηλιόπουλος πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ και συναντήθηκε με τον Μάκη Γκαγκάτση, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις διαιτησίες της ΑΕΚ, με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας να τον παραπέμπει στην ΚΕΔ!

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (08/10) ο Μάριος Ηλιόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ συνοδευόταν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του monobala.gr, από άτομα της προσωπικής του ασφάλειας, που επέβαιναν σε δύο τζιπ και μία μοτοσικλέτα, και κινήθηκε αμέσως προς το γραφείο του Μάκη Γκαγκάτση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έδειχνε να είναι εκνευρισμένος.

Ο λόγος της επίσκεψης, φυσικά, ήταν οι διαιτησίες της «Ένωσης», με αφορμή και το παιχνίδι του Σαββάτου (05/10), στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό. Ο κ. Γκαγκάτσης δέχθηκε τον κ. Ηλιόπουλο στο γραφείο του, χωρίς να υπάρχει τρίτο άτομο στον χώρο, με τη συνάντηση των δύο ανδρών να ολοκληρώνεται μετά από λίγη ώρα.

Από την ομοσπονδία τονίζεται, εξάλλου, πως «η συνάντησή τους ήταν προγραμματισμένη από την Κυριακή το βράδυ, κατόπιν σχετικού αιτήματος εκ μέρους του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω του αντιπροέδρου της, κ. Κοσμά.

Στη συνάντηση εθίγησαν θέματα εφ' όλης της ύλης, ενώ για ζητήματα διαιτησίας ο κ. Γκαγκάτσης παρέπεμψε τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ στην ΚΕΔ, για την οποία τόνισε πως η ανεξαρτησία της και η διαδικασία επιλογής της μέσω UEFA δεν αμφισβητείται
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x