Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Γιατί ο Ολυμπιακός πρέπει να αλλάξει την εικόνα του μετά το Καραϊσκάκη»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, στην αρχή της διακοπής για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε πως ο Ολυμπιακός μετά την καλή-τελευταία εβδομάδα του, με τους τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα και τους τρεις στο Europa League, είναι σε καλύτερη θέση, τόσο στη Stoiximan Super League όσο και στην Ευρώπη.

Γιατί αν θυμηθούμε πώς ήταν πως μετά το προηγούμενο διάστημα, με τη μία ισοπαλία και τις δύο ήττες στην περασμένη τριάδα των αγώνων του.

Τώρα οι Πειραιώτες με τρεις βαθμούς στη δεύτερη αγωνιστική του Europa League και στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας, με την προσδοκία να είναι πρώτος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, αν κερδίσει τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη και δεν κάνει «διπλό» στη Νέα Φιλαδέλφεια ο ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια στάθηκε στην ανάγκη να παρουσιαστεί πολύ καλύτερος στη συνέχεια μακριά από το Καραϊσκάκη, αφού στα τρία πιο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια του με τον Άρη, τη Λιόν και τον Παναθηναϊκό, έχει πάρει έναν βαθμό και έχει βάλει ένα γκολ στο 96’, ενώ έχανε με 2-0 και εξήγησε πως το λέει αυτό γιατί ακολουθούν για τους «ερυθρόλευκους» τέσσερα πολύ δύσκολα εκτός έδρας ματς, με τη Μάλμε, τον ΠΑΟΚ, την Τρίπολη και τη Στεάουα.

Μάλιστα, υπενθύμισε ότι τουλάχιστον στο Καραϊσκάκη υπάρχει ένα παιχνίδι, αυτό με την Μπράγκα, στο οποίο μπορεί ο Ολυμπιακός να επενδύσει, αφού έδειξε σε ένα μεγάλο βαθμό τον πραγματικό εαυτό του, κάτι ακόμα δεν το έχουμε δει εκτός έδρας, με εξαίρεση ένα διάστημα του κυριακάτικο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x