Ιταλία

Ποινή 10 αγωνιστικών στον Κούρτο για ρατσιστική συμπεριφορά στον Χουάνγκ!

Ο Μάρκο Κούρτο τιμωρήθηκε με 10 αγωνιστικές για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στον Χουάνγκ Χι Τσαν, σε φιλικό προετοιμασίας της Κόμο με τη Γουλβς, τον περασμένο Ιούλιο!

«Βαριά καμπάνα» έπεσε στον Μάρκο Κούρτο, καθώς η FIFA του επέβαλε ποινή 10 αγωνιστικών για τη ρατσιστική επίθεση που είχε κάνει στον Χουάνγκ Χι Τσαν, κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα της Κόμο με τη Γούλβς, το περασμένο καλοκαίρι.

Μάλιστα, η κίνηση αυτή του Ιταλού αμυντικού είχε προκαλέσει τότε και την αντίδραση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος υπερασπιζόμενος τον συμπαίκτη του στους «λύκους», είχε φροντίσει να… ρίξει μπουνιές στον παίκτη της ιταλικής ομάδας!

Επιστρέφοντας στο… σήμερα, ο Κούρτο έχει δοθεί δανεικός από την Κόμο στην Τσεζένα και θα εκτίσει άμεσα το πρώτο μισό της τιμωρίας του, ενώ το δεύτερο μισό θα έχει διετή αναστολή.

«Ο παίκτης Μάρκο Κούρτο κρίθηκε υπεύθυνος για αρνητική συμπεριφορά και του επιβλήθηκε τιμωρία 10 αγώνων. Ο παίκτης έχει εντολή να προσφέρει κοινοτικές υπηρεσίες και να υποβληθεί σε εκπαίδευση από έναν οργανισμό εγκεκριμένο από τη FIFA
», σχολίασε άνθρωπος της Ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x