Stoiximan Super League

Δείχνει χαρακτήρα!

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού για τη νίκη () επί του Εργοτέλη. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να φύγουν με το «τρίποντο» από την έδρα των Κρητικών, παρότι αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες στη σύνθεσή τους. Παρά τα αγωνιστικά προβλήματα, η ομάδα του Φερέιρα πήρε ακόμη ένα «διπλό» και δείχνει ικανή να κρατήσει το προβάδισμα που έχει από τον «αιώνιο» αντίπαλο μέχρι το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού για τη νίκη (2-0) επί του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς από την έδρα των Κρητικών, παρότι αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες στη σύνθεσή τους.

Παρά τα αγωνιστικά προβλήματα, η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα πήρε ακόμη ένα «διπλό» τη φετινή σεζόν και δείχνει ικανή να κρατήσει το προβάδισμα που έχει από τον «αιώνιο» αντίπαλο μέχρι το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αυτή ήταν η έβδομη νίκη του «τριφυλλιού» μακριά από την έδρα του και αύξησε στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από τον Ολυμπιακό, ο οποίος σήμερα αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του χθεσινού ματς ήταν επιλογή του Φερέιρα να αντικαταστήσει τον κακό Κατσουράνη (ήταν επηρεασμένος από την ίωση) με τον Μαυρία, αφήνοντας σε ελεύθερο ρόλο τον Κλέιτον.

Η συγκεκριμένη κίνηση έκανε τους «πράσινους» πιο γρήγορους και περισσότερο απειλητικούς. Επίσης, ο Χριστοδουλόπουλος έδειξε πόσο έλειψε από την ομάδα και βοήθησε σε ακόμη ένα ματς να ανοίξει η αντίπαλη άμυνα.

Παρόλα αυτά, στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού έχουν παράπονα για τη διαιτησία του Τάσου Κάκου. Ο Κερκυραίος ρέφερι έδειξε τρεις κίτρινες κάρτες στο χθεσινό παιχνίδι. Οι δύο από αυτές σε παίκτες του «τριφυλλιού»: τον Σιμάο (χάνει δύο από τα επόμενα τέσσερα ματς) και στον Βιτόλο (θα απουσιάσει σε ένα παιχνίδι). Μάλιστα, ο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δήλωσε ότι «οι κάρτες που πήραν ο Σιμάο και ο Βιτόλο, θα τις χαρακτήριζα χειρουργικές».

Πλέον οι «πράσινοι» στρέφουν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την προσοχή τους, αν και η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε ότι θα αναβληθεί η διεξαγωγή της 23ης αγωνιστικής. Έτσι, ο Παναθηναϊκός έχει δύο εβδομάδες (λόγω και των φιλικών που έχουν οι εθνικές ομάδες εν όψει Euro 2012) να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x