Stoiximan Super League

«Νίκες και στα 8 ματς που απομένουν»

Χαρούμενος για το γκολ που σημείωσε και άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη () του Παναθηναϊκού επί του Εργοτέλη ήταν ο Μάτε Σιμάο μετά το τέλος του αγώνα. Ο Μοζαμβικανός μίλησε ακόμη για τα ντέρμπι που ακολουθούν και τόνισε πως στόχος των «πρασίνων» είναι να έχουν μόνο επιτυχίες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Χαρούμενος για το γκολ που σημείωσε και άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη (2-0) του Παναθηναϊκού επί του Εργοτέλη ήταν ο Μάτε Σιμάο μετά το τέλος του αγώνα. Ο Μοζαμβικανός μίλησε ακόμη για τα ντέρμπι που ακολουθούν και τόνισε πως στόχος των «πρασίνων» είναι να έχουν μόνο επιτυχίες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

«Είμαι χαρούμενος για το γκολ που ήταν σημαντικό και για την ομάδα, αφού μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη. Από εκείνη τη στιγμή αποκτήσαμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και καταφέραμε να μείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας».

Για την εξέλιξή του:
«Δεν είμαι σκόρερ, είμαι αμυντικός μέσος, αλλά αν βρίσκω τις ευκαιρίες προσπαθώ να σκοράρω για να βοηθώ την ομάδα. Όταν ήρθα ήμουν κεντρικός αμυντικός. Βελτιώθηκα, άλλαξα προπονητές και ως αμυντικός μέσος κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα καi να γίνω ένας από τους καλύτερους στη θέση μου. Είμαι νέος και μπορώ να βελτιωθώ».

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό:

«Το πρωτάθλημα δεν είναι μόνο απέναντι σε τρεις ομάδες. Στο παρελθόν χάσαμε από μικρές ομάδες και μας στέρησαν το πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν μικροί στο πρωτάθλημα. Αν δεν τρέχεις, δεν δίνεις το 100% και δεν δείχνεις ποιότητα μπορείς να χάσεις. Χάσαμε από τον Λεβαδειακό που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία... μπορείς να χάσεις βαθμούς, πρέπει να νικάς και αυτές τις ομάδες. Είναι δύσκολο βέβαια απέναντι στους τρεις που ακολουθούν, αλλά στον πρώτο γύρο πήραμε δύο νίκες και μια ισοπαλία και δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τα 8 ματς που απομένουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x