Stoiximan Super League

Βήμα-βήμα μέχρι τον τίτλο οι «πράσινοι»

Στη σημασία της νίκης επί του Εργοτέλη () αλλά και στο γεγονός πως βλέπουν το κάθε ένα ματς ξεχωριστά ως βήμα προς τον τίτλο στάθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα στο Παγκρήτιο.

Στη σημασία της νίκης επί του Εργοτέλη (2-0) αλλά και στο γεγονός πως βλέπουν το κάθε ένα ματς ξεχωριστά ως βήμα προς τον τίτλο στάθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα στο Παγκρήτιο.

Αναλυτικά όσα είπαν οι παίκτες του «τριφυλλιού»:

«Ήταν μια σημαντική νίκη. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό που ακολουθεί είναι εκείνο με τον ΠΑΟΚ. Κάθε ματς έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία κι εμείς κοιτάμε να πάρουμε τους βαθμούς. Δεν εστιάζουμε συνολικά στα τρία ντέρμπι. Πρώτα θα δούμε τον ΠΑΟΚ και μετά θα σκεφτούμε τα υπόλοιπα. Δεν είναι καλό για την ομάδα που θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο αλλά δεν μένουμε εκεί. Θα βρούμε τρόπο να πάρουμε τη νίκη», ήταν το σχόλιο του Κώστα Κατσουράνη.

«Πάνω από όλα έχουμε την ομάδα. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα και κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Ελπίζω να μαζέψουμε τους βαθμούς και να είμαστε εμείς στο τέλος στην κορυφή», δήλωσε ο Κλείτον.

«Πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και απαιτεί διαφορετική προσέγγιση. Στα τελευταία παιχνίδια πετυχαίνουμε συνέχεια γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό είναι θετικό. Τα ντέρμπι που ακολουθούν είναι σίγουρα πολύ σημαντικά. Το ματς με τον ΠΑΟΚ θα είναι πολύ σκληρό και πιστεύω ότι θα έχουμε μαζί μας και τα παιδιά που τραυματίστηκαν για να βοηθήσουν», τόνισε από την πλευρά του ο Αντώνης Πετρόπουλος.

«Πολύ σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Η θέση του γκολκίπερ θέλει συγκέντρωση και στα 90΄ λεπτά. Απαιτεί να διαβάζεις το παιχνίδι. Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο γιατί μας δίνουν μεγάλη ώθηση. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη και τους θέλουμε δίπλα μας», είπε και ο Ορέστης Καρνέζης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x