Stoiximan Super League

Ντέρμπι χωρίς Σιμάο

Δίχως τον Μάτε Σιμάο θα παίξει ο Παναθηναϊκός σε δύο από τα επόμενα ματς της Σούπερ Λίγκας, τα οποία μάλιστα είναι όλα «φωτιά». Στο όριο καρτών άλλοι πέντε παίκτες.

Δίχως τον Μάτε Σιμάο θα παίξει ο Παναθηναϊκός σε δύο από τα επόμενα ματς της Σούπερ Λίγκας, τα οποία μάλιστα είναι όλα «φωτιά».

Ο μέσος του Παναθηναϊκού -εκ των κορυφαίων και σκόρερ στο 2-0 επί του Εργοτέλη- πριν ανοίξει το δρόμο προς τη νίκη, αντίκρισε κίτρινη κάρτα η οποία είναι η έβδομη στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» θα πρέπει να δηλωθεί πως θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών σε κάποια από τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ (εντός), ΑΕΚ (εκτός), Ολυμπιακό (εντός) και ΟΦΗ (εκτός) που ακολουθούν και ενδέχεται να κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τον πρωταθλητή.

Ο «πονοκέφαλος» για τον Ζεσουάλντο Φερέιρα γίνεται ακόμη εντονότερος, αφού πολλοί ακόμη παίκτες του είναι στο όριο και κινδυνεύουν. Λέτο, Κατσουράνης και Βιτόλο έχουν συμπληρώσει έξι, ενώ Σπυρόπουλος, Κλέιτον και Σαριέγκι έχουν τρεις και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην δώσουν δικαιώματα για… «κιτρινισμούς».

Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x