Stoiximan Super League

«Κάθε παιχνίδι τελικός και στόχος το πρωτάθλημα»

Χαρακτήρα τελικού έχει κάθε ένα από τα ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, όπως δήλωσε ο Χάρης Μαυρίας μετά το του Παναθηναϊκού επί του Εργοτέλη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τόνισε πως ο μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου και αποκάλυψε γιατί πανηγύρισε το παρθενικό του γκολ στη Σούπερ Λίγκα με τον Στέφανο Καπίνο.

Χαρακτήρα τελικού έχει κάθε ένα από τα ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, όπως δήλωσε ο Χάρης Μαυρίας μετά το 2-0 του Παναθηναϊκού επί του Εργοτέλη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τόνισε πως ο μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου και αποκάλυψε γιατί πανηγύρισε το παρθενικό του γκολ στη Σούπερ Λίγκα με τον Στέφανο Καπίνο.

«Θεωρώ ότι η ομάδα χρειαζόταν αυτή τη νίκη. Ήταν σημαντικό παιχνίδι και έπρεπε να νικήσουμε. Όπως έχω πει κάθε παιχνίδι είναι σαν τελικός. Από εκεί και πέρα χάρηκα για το γκολ αλλά και για το γεγονός ότι βοηθάω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα».

Για το γεγονός πως έτρεξε μετά το γκολ και αγκάλιασε τον Καπίνο:

«Ο Στέφανος πάντα με ενθαρρύνει και του το χρώσταγα. Είμαστε από 12 χρονών στην Παιανία και έχουμε παίξει σε όλες τις ομάδες μαζί και είναι σαν αδερφός».

Για τη συνήθεια του Παναθηναϊκού να καθαρίζει τα ματς στην επανάληψη:


«Στα προηγούμενα παιχνίδια σκοράραμε στο δεύτερο ημίχρονο κι έτσι έγινε και σήμερα. Μπαίνουμε πιο αποφασιστικά επειδή ξέρουμε ότι πρέπει να σκοράρουμε για να πάρουμε τη νίκη και αυτό κάνουμε».

Για τη συνέχεια:

«Τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν είναι δύσκολα. Σε όλα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τα κερδίσουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα που είναι ο στόχος μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x