Stoiximan Super League

Δεν χάνει ματς ο Σπανός!

Στη Βουλγαρία θα βρεθεί το Σάββατο ο Γιώργος Σπανός προκειμένου να παρακολουθήσει τις δύο φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει ο Ατρόμητος στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα ταξιδέψει στο Πράβετς όπου βρίσκεται η αποστολή για να δει τα ματς με Λοκομοτίβ Σόφιας, το Σάββατο (30/07) και ΤΣΣΚΑ Σόφιας, την Τρίτη (02/08).

Στη Βουλγαρία θα βρεθεί το Σάββατο ο Γιώργος Σπανός προκειμένου να παρακολουθήσει τις δύο φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει ο Ατρόμητος στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα ταξιδέψει στο Πράβετς όπου βρίσκεται η αποστολή για να δει τα ματς με Λοκομοτίβ Σόφιας, το Σάββατο (30/07) και ΤΣΣΚΑ Σόφιας, την Τρίτη (02/08). Τον κ. Σπανό θα συνοδεύσει ο Βασίλειος Μπέτσης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό; Η Πέμπτη περιελάμβανε δύο προπονήσεις, από τις οποίες απείχε μόνο ο Εδουάρδο Μπρίτο. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος έχει τενοντίτιδα στον αχίλλειο και θα προφυλαχθεί από το ματς με τη Λοκομοτίβ.

Το πρωί της Παρασκευής, ο κόουτς του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του και εκείνοι θα επισκεφθούν την πόλη της Σόφιας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x