Γενικά

Στο Αλεξάνδρειο το Ευρωπαϊκό Κύπελλο τζούντο U18

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια, η Ελλάδα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα μεγάλο διεθνές τουρνουά τζούντο, το οποίο συμπεριλαμβάνεται και στο επίσημο καλαντάρι της European Judo Union.

Στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο το σαββατοκύριακο 23-24 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Ευρωπαϊκό Κύπελλο τζούντο U18 (Thessaloniki Cadet European Cup 2024), με τη συμμετοχή περίπου 350 αθλητών κι αθλητριών. Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας, η χώρα μας θα διοργανώσει εκ νέου ένα διεθνές τουρνουά, με στόχο την καθιέρωσή του σε ετήσια βάση, όπως τόνισε χαρακτηριστικά και ο πρόεδρος της ΕΟΤ, Δημήτρης Μιχαηλίδης.

«Ο πρώτος στόχος επετεύχθη, αφού, μετά από πολλά χρόνια, η χώρα μας θα φιλοξενήσει ένα μεγάλο διεθνές τουρνουά. Οι σχέσεις της ΕΟΤ με την EJU ήταν και παραμένουν εξαιρετικές κι είμαστε πανευτυχείς που μας εμπιστεύτηκε τη φιλοξενία του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου για αθλητές κι αθλήτριες κάτω των 18 ετών. Θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους, αφού διαθέτουμε όλα όσα απαιτούνται, ώστε η διοργάνωση να στεφθεί από επιτυχία», δήλωσε ο κ. Μιχαηλίδης.

Αμέσως μετά το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο «Capsis Hotel» κι επίσημο διεθνές προπονητικό καμπ (Thessaloniki EJU Cadet Training Camp 2024), το οποίο θα διαρκέσει έως τις 27 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x