Stoiximan Super League

Πάει Περιστέρι ο Επστάιν…

Μία ανάσα από την απόκτηση του Ντένις Επστάιν βρίσκεται ο Ατρόμητος, με την μεταγραφή να ολοκληρώνεται μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος είχε απασχολήσει έντονα το ρεπορτάζ κι άλλων ομάδων της Σούπερ Λίγκας, ξεκαθάρισε στους «κυανόλευκους» ότι επιθυμία του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι.

Μία ανάσα από την απόκτηση του Ντένις Επστάιν βρίσκεται ο Ατρόμητος, με την μεταγραφή να ολοκληρώνεται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος είχε απασχολήσει έντονα το ρεπορτάζ κι άλλων ομάδων της Σούπερ Λίγκας, ξεκαθάρισε στους «κυανόλευκους» ότι επιθυμία του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι.

Τα δικαιώματα του παίκτη βέβαια ανήκουν στον Ολυμπιακό και το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες λήγει σε δύο χρόνια.

Βέβαια, είναι γνωστό ότι οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να «ελαφρύνουν» το ρόστερ τους κι από τη στιγμή που ο Επστάιν δεν υπολογίζεται από τον Βαλβέρδε, είναι πολύ πιθανό να αφεθεί ελεύθερος.

Τότε, σε αυτή την περίπτωση, θεωρείται βέβαιο ότι θα μετακομίσει αμέσως στο Περιστέρι. Από την άλλη, ακόμα κι αν δεν συμβεί αυτό, επειδή τον θέλει στην ομάδα πάρα πολύ και ο Δώνης, οι διοικούντες τον Ατρόμητο είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, κάτι, που, όπως όλα δείχνουν, θα συμβεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε το αφιέρωμα που είχε κάνει το www.sport-fm.gr στον Ντένις Επστάιν, όταν ο Γερμανός μεσοεπιθετικός είχε… βγάλει μάτια στις πρώτες αγωνιστικές της περασμένης σεζόν στην Κέρκυρα.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x