Γενικά

Σοκ για Χουάνγκ: Οι Αρχές ζητάνε την τετραετή φυλάκισή του!

Ο Ουί-Τζο Χουάνγκ φέρεται να μαγνητοσκόπησε ερωτικές συνευρέσεις του με δύο γυναίκες και η εισαγγελία έχει εισηγηθεί τη φυλάκισή του για τα τέσσερα επόμενα χρόνια.

Μπλεξίματα και μάλιστα σοβαρά για τον Ουί-Τζο Χουάνγκ! Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού φέρεται να μαγνητοσκόπησε ερωτικές συνευρέσεις του με δύο γυναίκες χωρίς τα συγκατάθεσή τους και πλέον ο κλοιός… σφίγγει.

Η εισαγγελία έχει προτείνει τη φυλάκιση του Νοτιοκορεάτη επιθετικού για την επόμενη τετραετία για παράνομη βιντεοσκόπηση των σεξουαλικών επαφών του με τις εν λόγω γυναίκες από τον Ιούνιο ως τον Σεπτέμβριο του 2022.

Τα εν λόγω βίντεο είδαν το φως της δημοσιότητας προ μηνών, με την κουνιάδα του να τα διαρρέει. «Δεν θα κάνω τίποτα κακό στο μέλλον και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ ως ποδοσφαιριστής», είπε ο Χουάνγκ στο δικαστήριο της Σεούλ, ενώ τόνισε πως λυπάται βαθιά για τα όσα προκάλεσε με αυτή την κίνησή του.



«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από τα θύματα που επηρεάστηκαν από τις ενέργειές μου και λυπάμαι βαθιά για την απογοήτευση που προκάλεσα σε όλους εκείνους που με φρόντισαν και με στήριξαν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χουάνγκ.

Από τη μεριά της η εισαγγελία είπε πως: «Τα θύματα πρέπει να υπέστησαν μεγάλο πόνο και ταπείνωση και έχουν πέσει θύματα σε μεγάλο βαθμό από τη διανομή των βίντεο».

Ο Χουάνγκ ζήτησε επιείκεια και πως θα λάβει αυτό το περιστατικό ως μάθημα, ενώ δεν πρόκειται να προχωρήσει ξανά σε αντίστοιχες πράξεις. Πλέον, αναμένεται η οριστική απόφαση με τον παίκτη της Αλάνιασπορ να αντιμετωπίζει σοβαρότατες ποινές φυλάκισης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x